Simona Halep a dezvăluit ce a simţit pe teren în timpul meciului de la Toronto

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep a abandonat la Toronto
Simona Halep a abandonat la Toronto

Simona Halep a ajuns de ieri la Cincinnati şi a şi participat la o acţiune oficială: All Access Hour, acolo unde a dat numeroase interviuri, dar a şi interacţionat cu fanii.

Simona a acordat un interviu pentru WTA, în care a vorbit despre turneul de la Toronto, despre Belinda Bencic, dar şi despre ce înseamnă pentru ea turneele pe hard.

Referindu-se la turneul canadian, unde a jucat finala, Simona a declarat: ”Am avut o săptămână bună în Toronto, am jucat un tenis bun şi am avut meciuri foarte grele. Căldura a fost un pic prea mult pentru mine, m-am simţit un pic bolnavă pe teren, dar am făcut o treabă foarte bună şi mă bucur că am putut juca finala aproape până la capăt. Bencic şi-a îmbunătăţit mult jocul, am mai jucat cu ea anul trecut, iar acum loveşte mai puternic, se mişcă mai bine. Are foarte multă încredere, pentru că a învins multe jucătoare de top, are un viitor foarte frumos şi va fi cu siguranţă în Top 10”, a spus ea.

Întrebată cum se simte pe hard, dacă îi place mai mult decât zgura, de exemplu, Halep a fost categorică: ”Mă simt mai bine pe hard. Pot fi mult mai agresivă. În mod normal, sunt rapidă pe teren şi hard-ul e o suprafaţă bună pentru a juca pe ea. Sunt încrezătoare că pot juca mult mai bine pe această suprafaţă. E mai bine decât pe zgură sau iarbă.”.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite