Simona Halep, Camelia Potec şi Alina Dumitru, nominalizate la gala „Femei de Succes 2014“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep, ocupanta locului trei în ierarhia mondială a tenisului feminin FOTO Mediafax
Simona Halep, ocupanta locului trei în ierarhia mondială a tenisului feminin FOTO Mediafax

Se apropie cea de-a XI-a ediţie a galei „Femei de Succes“, organizată anual la Bucureşti. Evenimentul se bucură de prezenţa unor personalităţi feminine cu rezonanţă.

Pe baza votului public şi al nominalizărilor făcute de 28 de jurnalişti de la publicaţii şi televiziuni naţionale, se vor acorda premii celor mai importante personalităţi feminine din România. Preşedintele juriului este Florina Kendrick, actriţă la Hollywood, în timp ce cunoscutul comentator Cristian Ţopescu va fi vicepreşedinte, alături de omul de afaceri Nicuşor Stan şi de actorul Daniel Ganea. 

„Fiecare categorie (televiziune, actorie, regie, sănătate, muzică, învăţământ, auto, administraţie, jurmalism, sport, cultură, modă, popularitate, afaceri, marketing) include mai multe nominalizări, alese de jurnalişti. Nominalizările şi premiile la Gala Femei de Succes 2014 reprezintă o profundă consideraţie şi apreciere din partea juriului, a publicului şi al presei pentru reuşitele personalităţilor feminine ale României Ajunsă la cea de a XI-a ediţie, gala "Femei de Succes" este cel mai autentic şi laborios proiect pentru femei, realizat şi produs de Professional Celebrity, împreună cu Ambasad'or Events şi  cu Successful Women Magazine. De-a lungul a 10 ani, peste 500 de personalităţi feminine de top au fost aduse în atenţia publicului“, a declarat pentru iClara.ro Mihaela Şerban, care va prezenta evenimentul alături de actorul româno-american Daniel Ganea.

Alături de nume mari din sport, cultură, politică, modă, se regăsesc Simona Halep, Alina Dumitru şi Camelia Potec, nominalizate la categoriile Administraţie şi Sport. Paula Chirilă, Cristina Cioran, Andreea Pautov, creatoarea de modă MIhaela Drafta, Elena Kovacs, singura femeie manager general în industria auto cu o vechime de peste 20 de ani sau medicul Mirela Miertoiu se mai află printre personalităţile premiate la „Femei de Succes 2014“.  

Ştiri pe aceeaşi temă:

BRD Bucharest Open: Simona Halep e favorita turneului care începe la 5 iulie! Ce jucătoare mai vin în Capitală, cum arată trofeul şi cât costă biletele

Prima declaraţie dată de Simona Halep, după abandonarea turneului din Olanda

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite