Serena „fierbe“ în tăcere: Williams a fost criticată de o colegă de circuit, după circul provocat în finala de la US Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Serena Williams (16 WTA) a dispărut din peisaj, după ce a ratat un nou titlu de Grand Slam la Flushing Meadows, acolo unde a pierdut, cu mare scandal, în faţa lui Osaka.

Serena Williams a avut o ieşire urâtă de pe scenă la US Open, acolo unde s-a comportat ca un om scăpat de sub control. 

Americanca de 37 de ani a urlat pe teren, s-a răstit la arbitrul de scaun, a plâns, iar apoi a pretins că a fost nedreptăţită de arbitru pentru că...e femeie, iar femeile sunt tratate prost în lumea tenisului, acolo unde bărbaţii sunt favorizaţi.

La trei luni de la acest moment, britanica Johanna Konta (37 WTA) a contrazis-o şi ea pe Williams, insistând că americanca n-are dreptate în ce a spus.

Ce a declarat Johanna Konta?

*Sunt pentru drepturi egale, dar nu sunt de acord ca atunci când nu-ţi place ceva să scoţi în faţă treaba cu inegalitatea şi să spui că eşti femeie şi din cauza asta ai de suferit. 

*Arbitrul a avut dreptate, Patrick Mouratglou a făcut coaching, iar arbitrul l-a penalizat. Arbitrul e foarte atent la aceste detalii, i-a penalizat deja pe Djokovici şi pe Nadal la alte turnee de Grand Slam. 

*Nu cred că e o problemă sexistă. Sper ca Serena să nu mă urască pentru ce am spus.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite