FRF le dă jucătorilor o primă colosală dacă România ajunge la Mondiale: Dragomir a dezvăluit sumele care le-au fost promise fotbaliştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
romania fotbal foto razvan pasarica

Vicepreşedintele FRF a povestit că în înţelegerea care există între federaţie şi componenţii echipei naţionale sunt prevăzute două bonusuri de obiectiv: unul pentru play-off, altul pentru calificarea la turneul final.

România întâlneşte, diseară (ora 21.00 / Antena 1 şi GSP TV), Turcia, iar o victorie le poate aduce elevilor lui Victor Piţurcă locul 2 în grupa D, dar şi una dintre cele mai mari prime acordate în istoria primei reprezentative.

„Dacă se vor califica la baraj, ceea ce e foarte probabil, jucătorii vor primi în total 250.000 de euro. În cazul în care vor reuşi să meargă şi la Mondial, atunci vor mai încasa un bonus de 250.000 de euro“, a dezvăluit Dumitru Dragomir la sport.ro.

A întors-o ca la Ploieşti: „Trecem şi de Franţa“

Dacă imediat după victoria cu Ungaria a spus că, în play-off, putem elimina orice formaţie, mai puţin Franţa, acum preşedintele LPF şi vicepreşenitele FRF a dat-o la întors.

„Sunt convins că în meciul cu Turcia vom obţine cel puţin un egal şi vom merge la baraj. Chiar şi cu Franţa am juca de la el la egal, iar eu zic că am putea să-i eliminăm“, a afirmat Dragomir.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite