Renunţă Halep la FED Cup? „Nu ştiu dacă voi putea juca împotriva Canadei!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

România va întâlni Canada, în barajul de promovare în Grupa Mondială I a Fed Cup, dar echipa noastră ar putea fi nevoită să joace fără Simona Halep.

Aceasta a declarat marţi că nu ştie dacă va putea juca în Canada, acest lucru depinzând de programul pe care îl va avea în perioada respectivă, adică în săptămâna 13-20 aprilie. Ea a precizat că are un program destul de încărcat în acea perioadă,  când în calendarul WTA sunt programate turneele de la Miami, din categoria Premier, ce se va disputa în perioada 24 martie - 5 aprilie, Charleston (Premier, 6-12 aprilie) şi Katowice (Polonia, 6-12 aprilie).

"Va fi un meci greu, Canada are o echipă puternică. Suntem deja destul de sus în Fed Cup. Vom încerca să câştigăm pentru ţara noastră", a afirmat Simona Halep, care a punctat că va face tot ce-i stă în putinţă pentru a juca din nou pentru România. Partida contra Canadei se va disputa în deplasare, cel mai probabil la Quebec.

România se va duela cu echipa Canadei în play-off-ul pentru Grupa Mondială FedCup, în urma tragerii la sorţi desfăşurate marţi. Numele sonor al Canadei este Eugenie Bouchard (7 WTA), absentă de la întâlnirea cu Cehia din weekend, unde ţara a fost reprezentată de Gabriela Dabrowski (184 WTA) şi Françoise Abanda (232 WTA), nord-americancele fiind învinse. 

Scandal mare în Spania după eliminarea din FED Cup. Una dintre jucătoare e acuzată de trădare

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite