Răzvan Burleanu trimite noi săgeţi către adversarii săi: „Cine îşi imagineză că poţi conduce prin găşti şi sifonare de resurse e un duşman al fotbalului“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Burleanu
Răzvan Burleanu

Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, a participat pe 5 şi 6 aprilie la ultima sesiune din cadrul masterului MESGO – Executive Master in Sport Governance, organizată la Nyon (Elveţia).

Promoţia 2016-2018 din care a făcut parte Burleanu a reunit 21 de reprezentanţi din 21 de ţări, de la nivelul managementului federaţiilor sportive naţionale, al federaţiilor sportive continentale, al cluburilor şi organizaţiilor sportive. Acest master validat de UEFA, instituţia care i-a oferit şi bursa necesară participării, reprezintă un etalon european în management sportiv. Partenerii academici ai programului sunt Universităţile din Londra (Marea Britanie), Limoges (Franţa), Lausanne (Elveţia), Lleida (Spania) şi Mainz (Germania). Burleanu a explicat pe blogul personal cum a aplicat acest sistem al burselor şi în România, oferind membrilor FRF posibilitatea să se formeze şi să se specializeze pentru a contribui direct la dezvoltarea fotbalului românesc şi nu a uitat să trimită câteva săgeţi către adversarii săi de la alegerile de pe 18 aprilie:

"Cine îşi imagineză că poţi conduce prin găşti şi sifonare de resurse e un duşman al prezentului fotbalului românesc şi un lider al propriului interes. Performanţa sportivă nu mai poate fi concepută fără pregătirea pentru management de nivel înalt, iar acesta e un principiu de bază al activităţii mele şi al echipei FRF, a scris oficialul FRF"

Vezi AICI integral afirmaţiile lui Răzvan Burleanu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite