Porumboiu a explicat de ce n-a sponsorizat cea mai iubită echipă de handbal din România: „Jocul cu mâna nu mă interesează“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oana Manea (centru), pivot Oltchim
Oana Manea (centru), pivot Oltchim

Omul de afaceri a „pompat“ milioane de euro în echipa locală din Vaslui, un oraş neatractiv pentru fotbalişti şi pentru antrenorii străini, însă nu s-a implicat în susţinerea Oltchimului.

Adrian Porumboiu n-a fost inspirat cu investiţiile sale în fotbal, dovadă că FC Vaslui n-a câştigat niciun trofeu, însă e un tip savuros în declaraţii. 

După ce a dezvăluit, mai în glumă, mai în serios, că atacantul Mike Tewmanjera are, în realitate, peste 50 de ani, acum Porumboiu a dat o explicaţie plastică pentru neimplicarea sa în Oltchim.

Ce a spus?

„Handbalul e un sport de care nu sunt atras. Dacă fac ceva, vreau să o fac cu pasiune. Jocul cu mâna nu mă interesează“, a declarat patronul galben-verzilor la Radio GSP.

Porumboiu a negat, totodată, posibilitatea ca el să ajungă la Rapid. „E greu. Acolo sunt condiţii de insolvenţă. E un teren cu nisipuri mişcătoare. Nimeni nu merge într-o asemenea zonă periculoasă. Oricine caută să investească pe un teren solid. Vorbesc foarte des cu domnul Copos, dar nu există nicio şansă să merg la Rapid“, a adăugat omul de afaceri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite