Piţurcă trimite săgeţi către Iordănescu: „El a fost un interimar. M-a mirat că a acceptat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Piţurcă
Victor Piţurcă

Invitat la DolceSport, Victor Piţurcă a spus că ar mai fi stat la echipa naţională dacă ar fi ştiut că jucăm cu Elveţia şi Albania în grupele EURO.

Victor Piţurcă e de părere că grupa României la EURO a fost accesibilă şi cu el la timonă naţionala s-ar fi putut califica. 

"Dacă ştiam că vom avea grupa pe care a avut-o România, mă mai gândeam dacă să plec sau nu. Pentru că se putea să te califici. Pe Albania şi Elveţia le învinsesem în amicale. Când am jucat noi amical cu Albania şi am învins, toată lumea m-a criticat: 'doar 1-0...'.

Iordănescu a fost un interimar. El nu mai antrenase o lungă perioadă de timp şi spre mirarea mea a acceptat. M-am întâlnit la un eveniment cu el la puţin timp şi mi-a spus că presa m-a omorât. I-am spus să nu-şi facă probleme pentru mine. Şi iată ce s-a întâmplat cu el selecţioner.

Eu am suferit pentru echipă la Euro.

Schimbarea staff-ului medical a fost o problemă. Aici a greşit Iordănescu! Nu avea voie să schimbe Burleanu staff-ul fără acceptul lui Iordănescu. Dacă eram eu puteau să vină 200 de mii de Burleni şi nu se întâmpla aşa ceva! Pompiliu Popescu are o experienţă formidabilă.

Jucătorii n-au avut energia şi suflul necesare la Euro. Eu am suferit din cauza jucătorilor. I-am iubit mult! Am văzut că unii n-au prins lotul. Mi-a părut rău pentru e", a declarat Piţurcă la Dolce Sport.

Fostul selecţioner nu va mai antrena în România. 

"Nu iau în calcul o revenire în fotbalul românesc. Nu are rost să vin aici. Ce să mai fac? La naţională ce aş mai fi avut de făcut? Am obţinut 4 calificări. Nu există nici un parcurs bun, oamenii sunt foarte răi aici şi neprofesionişti. Niciodată nu îi mulţumeşti pe toţii", a zis Victor Piţurcă la DolceSport. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite