I se pregăteşte ceva: Mircea Sandu a luat o decizie drastică, după ce Iulian Dima a favorizat Steaua prin decizii jenante

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Sandu
Mircea Sandu

Preşedintele FRF comentează foarte rar prestaţiile arbitrilor, însă, ceea ce a văzut, duminică seară, la meciul Oţelul - Steaua, l-a îndemnat să facă un anunţ, în premieră.

Iulian Dima a devenit ultimul arbitru care a „jucat“ pentru Steaua, continuând seria partidelor în care formaţia din Ghencea a fost avantajată, fără niciun pic de ruşine, de arbitraj. O analiză „Adevărul“ a scos la iveală o situaţie incredibilă: fără erorile de care a beneficiat, Steaua ar fi fost acum mai aproape de retrogradare decât de titlu.

Modul grosolan în care „cavalerii fluierului“ au avantajat Steaua în acest campionat l-a indignat şi pe Mircea Sandu. Picătura care a umplut paharul răbdării şefului FRF a fost prestaţia catastrofală a lui Iulian Dima, la Galaţi. Luni seară, „Naşul“ a anunţat că, de acum încolo, va tăia în carne vie.

Ce a spus?

„Trebuie să se facă o anchetă să vedem cine l-a promovat pe Dima. Eu o să declanşez această anchetă, să văd şi eu cum a fost promovat. Văd că e mai mic de înălţime, ca băiatul lui Avram... Trebuia să dea nişte galbene, probabil şi un roşu, dar marea problemă e istoricul lui. Vedeam poze de la meci când Dima le arăta tuturor să tacă. Nu ai voie ca arbitru să faci aşa ceva. E o anexă a meciului de fotbal, eu aşa am văzut întotdeauna. În viitorii doi ani se va cerne această meserie de arbitru, va deveni una răsplătită prin salariu. Evidenţa nu mai poate să ţină locul unui comentariu“, a declarat Mircea Sandu la Dolce Sport. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite