Mircea Lucescu s-a supărat pe Copos pentru că nu l-a inclus pe Răzvan în "discursul de mulţumire"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul lui Şahtior Doneţk a comentat decizia lui George Copos de a părăsi Rapidul, declarându-se nemulţumit de un pasaj din scrisoarea de adio.

Mircea Lucescu este antrenorul de numele căruia se leagă al doilea titlu de campioană din istoria Rapidului, cel obţinut în 1999. Rapid avea atunci o echipă puternică: Lobonţ în poartă, Stanciu, Dulca, Iencsi, Nanu, printre fundaşi, Lupu, Sabău, Măldărăşanu, mijlocaşi, Ganea, Barbu, Pancu, Şumudică, în atac.
În scrisoarea sa de adio, George Copos le-a mulţumit în mod special „celor doi Mircea”, Lucescu şi Rednic, antrenorii care au cucerit campionate la Rapid. Niciun cuvânt despre Răzvan Lucescu, cel care a dus Rapidul în sferturile Cupei UEFA.
Il Luce i-a reproşat acest lucru fostului patron de la Rapid, considerând că fiul său a fost mai important decât Rednic. „Copos trebuia să îl precizeze pe Răzvan după mine în acea scrisoare. Parcursul cel mai lung în Europa l-a avut el, ăsta mi se pare cel mai important lucru. Răzvan a pierdut două campionate din cauza lui George Copos. Mi-a zis că nu mai suporta să fie în fenomen, nu a fost o perioadă uşoară pentru el" a precizat "Il Luce" la Sport.ro.

Scrisoarea de adio a lui Copos

George Copos şi Mircea Lucescu FOTO Adevărul
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite