Messi, jignit de un adversar: „Eşti foarte pitic!“. Ce i-a răspuns argentinianul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lionel Messi
Lionel Messi

Contra lui Espanyol, Leo Messi n-a marcat, dar a reuşit o pasă de geniu pentru tânărul Munir, la faza din care acesta a deschis scorul.

Messi a fost şi protagonistul unui moment comic surprins de camerele de luat vederi. El a avut un duel verbal cu Alvaro Gonzales, celălalt căpitan de echipă, care i-a spus: “Eşti foarte pitic!”. Replica argentinianului nu s.a lăsat aşteptată : “Iar tu eşti foarte slab!” După acest schimb de vorbe, amândoi au izbucnit în râs. Oricum,  faţă de partida tur, când nervii au fost la ordinea zilei. 

Meciul a fost lipsit de incidente, cu siguranţă şi pentru că Pique şi Suarez, cei mai antipatizaţi jucători de Barcelona, au lipsit. Fanii lui Espanyol îi pregătiseră lui Pique o primire specială,dar Luis Enrique a considerat că e mai bine ca acesta să nu joace, preferând cuplul Vermaelen- Mascherano. Pique a putut vedea însă bannerul afişat de o parte a tribune, jignitor la adresa soţiei sale, “Shakira e a tuturor!”, dar n-a făcut cunoştinţă cu nişte capete de porc pe care fanii lui Espanyol i le rezervaseră.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite