Lumea sportului o felicită pe Halep. Reacţie neaşteptată din partea unei jucătoare din Franţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep FOTO EPA
Simona Halep FOTO EPA

Simona Halep va fi noul număr unu WTA începând de luni, iar campionii români au felicitat-o pe jucătoarea noastră.

„Bravo, Simona! O performanţă binemeriată“, a scris Nadia Comăneci pe Twitter, fiind completată de Marian Drăgulescu. „Susţinerea românilor te poate motiva să depăşeşti orice obstacol, bravo Simona Halep pentru performanţă. Când un român reuşeşte pentru prima dată în istorie un asemenea rezultat, îmi aduc aminte de Nadia Comaneci şi cum toţi românii se bucurau. Este o zi mare pentru sportul românesc“.

Şi preşedintele COSR, Mihai Covaliu, a felicitat-o pe Halep. "Este o mare victorie a Simonei şi a tenisului feminin românesc. Simona şi-a dorit să devină cea mai valoroasă jucătoare de tenis din lume, a avut şi alte ocazii pe care le-a ratat, dar cu tenacitate şi multă, multă muncă a reuşit să-şi împlinească visul. Simona Halep a devenit un simbol pentru sportul romanesc şi un model demn de urmat pentru toţi românii. Felicitari Simona Halep pentru performanţa ta istorica, pentru seriozitatea cu care practici un sport atât de dur şi nu în ultimul rând pentru exemplul de viaţă pe care îl dai. Succes în finală! Hai Romania!", a afirmat Covaliu, conform site-ului COSR.

Alize Cornet, jucătoarea franceză de tenis, locul 37 WTA, a sris pe Twitter: „Abia am aterizat şi ce să vezi...Simona Halep e noul lider mondial. Apropo, Simona e favorita mea“.

Ce a spus Gică Hagi despre succesul Simonei Halep

"Când ne dorim cu adevărat, visele devin realitate. Această săptămână a fost plină de momente de bucurie. Astăzi am reuşit să mă calific în finala turneului din Taiwan, iar Simona Halep a devenit numărul 1 WTA", a scris şi Marius Copil.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite