Lovitură grea pe care Simona Halep o poate da României. Se teme că va fi afectată când va rămâne însărcinată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep s-a calificat în turul al doilea al turneului de la Wimbledon, unde o va întâlni pe italianca Francesca Schiavonne, dar ştirea zilei legată de ea nu are legătură cu asta.

Halep a declarat aseară la Londra că nu ştie dacă va mai participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, ceea ce ar însemna o lovitură grea dată României, deoarece era una dintre speranţele noastre la o medalie. Simona nu ştie dacă va merge la rio din cauza virusului Zika, care face ravagii în Brazilia. "Trebuie să mă informez foarte bine în legătură cu acest virus. Am întrebat mai mulţi medici despre Zika şi voi mai vorbi cu medicii despre acest subiect după ce se încheie Wimbledon-ul. Am aflat că şi dacă nu eşti însărcinată în momentul în care eşti infectată cu virusul acesta se poate activa atunci când rămâi însărcinată. Sunt extrem de îngrijorată. Vreau să merg la Rio, dar mai întâi trebuie să mă asigur că totul este în regulă acolo şi că nu voi avea probleme. Sănătatea mea este cea mai importantă, virusul este periculos pentru femei, mai mulţi sportivi s-au retras de la Rio tocmai din acest motiv. Deocamdată nu pot spune nimic, este o dilemă reală pentru mine pentru că în joc este sănătatea mea. Mă voi hotărî dacă merg la Jocurile Olimpice după Wimbledon. Jocurile Olimpice sunt importante pentru România, dar sănătatea mea este mai importantă. Trebuie să am grijă de corpul meu", a declarat Simona Halep într-un interviu acordat agenţiei Reuters.

Simona Halep este principala opţiune a COSR pentru a fi port drapelul României la Rio de Janeiro, competiţie care va începe pe 5 august

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite