Iordănescu a dezvăluit ce aşteaptă de la jucători în meciul cu Spania. „Generalul“ anunţă schimbări în echipa de start

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anghel Iordănescu la conferinţa de presă FOTO Ovidiu Cornea / Cluj
Anghel Iordănescu la conferinţa de presă FOTO Ovidiu Cornea / Cluj

Selecţionerul Anghel Iordănescu a susţinut conferinţa oficială dinaintea meciului cu Spania, programat mâine, de la ora 21.45, la Cluj.

"Generalul" a anunţat schimbări în echipa României, deoarece au fost destui jucători care nu l-au mulţumit în meciul cu Lituania. 

"Sperăm să ne comportăm altfel, să fim mai mobilizaţi. Avem nevoie să ne autodepăşim în faţa Spaniei. Meciurile contra unor asemenea adversari sunt mereu dificile.Jucăm împotriva campioanei Europei, o echipă cu jucători de mare clasă. Au fotbalişti la Real Madrid, Barcelona sau alte cluburi mari din străinătate", a afirmat Iordănescu. În echipa de start a României vor intra mai mult ac sigur Tătăruşanu, Săpunaru, Grigore, Hoban şi Florin Andone.

Iordănescu a mai spus că Spania are o arie de selecţie incomparabilă cu România şi din acest motiv şi-a permis să ruleze 45 de jucători în ultimele preliminarii. "Aştept de la jucătorii noştri mai mult tupeu. Vreau să lăsăm o imagine bună la primul meci pe Cluj Arena", a mai spus Iordănescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite