Iarna plecărilor: Chipciu, Stanciu şi Andone au ajuns pe lista neagră la echipele lor. Unde pot ajunge cei trei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Andone
Florin Andone

2018 începe cu o serie de schimbări pentru fotbaliştii români legitimaţi la cluburi din străinătate. Din păcate, în mai toate cazurile, iminentele transferuri sunt determinate de evoluţii slabe.

Cea mai clară dovadă în acest sens e ce se întâmplă cu Alex Chipciu (28 de ani) şi Nicolae Stanciu (24 de ani) la Anderlecht. 

Cei doi nici măcar n-au mai prins lotul formaţiei din Bruxelles pe finalul anului 2017 şi e clar că nu mai sunt doriţi de antrenorul Vanhaezebrouck. Ultima apariţie a lui Chipciu pentru Anderlecht a fost la 5 noiembrie, iar Stanciu n-a mai fost folosit de la 18 noiembrie. 

Primul poate ajunge la Bursaspor, ocupanta locului 9 în prima ligă din Turcia. Stanciu e dorit de Sparta Praga, locul 5 în Cehia.

Andone, cifre slabe

Florin Andone (24 de ani) e la al doilea sezon la Deportivo La Coruna, însă randamentul său e în scădere. În stagiunea trecută, atacantul român a adunat 12 goluri în 37 de apariţii în La Liga. Acum, el a reuşit doar trei goluri în 13 partide, fiind titular în doar şase rânduri. 

În aceste condiţii, potrivit ziarului „El Mundo Deportivo“, Andone poate pleca din Spania, fiind dorit de Burnley, locul 7 din 20 în Premier League.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite