Ianis Hagi, o decepţie la 21 de ani: Jurnaliştii spanioli au dat un verdict crunt în privinţa sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gheorghe Hagi i-a făcut cel mai mare deserviciu fiului său! L-a lăudat atât de mult, încât, la un moment dat, a putut să-l prezinte drept viitorul „Balon de Aur“.

Din păcate pentru Hagi, realitatea e că Ianis nu va fi niciodată cel mai bun fotbalist al planetei şi, în acest moment, are mult de tras pentru a fi inclusiv cel mai bun din România! Şi, atenţie, în România standardele sunt destul de scăzute.

Din păcate, promovându-l intens pe fiul său, Hagi a ajuns să-l transforme pe acesta într-o dezamăgire la doar 21 de ani. Iar asta în condiţiile în care decarul naţionalei n-are, totuşi, cifre rele în actuala stagiune, la Genk. A adunat trei goluri şi patru pase decisive, statistici decente pentru un fotbalist utilizat mai rar.

Ianis Hagi a ajuns să fie considerat o decepţie, inclusiv de către jurnaliştii spanioli, tocmai pentru că tatăl său a supralicitat în cazul său. Potrviti ziare.com, cei de la fichajes.net i-au dedicat un articol internaţionalului român în care l-au pus în categoria unor copii de fotbalişti care nu s-au ridicat la nivelul părinţilor.

Ce au scris jurnaliştii spanioli?

*Fiul miticului Gică Hagi n-are la Genk rolul pe care toată lumea îl aştepta. În ultimii ani, mai mulţi tineri şi-au început carierele în sport pentru a le călca pe urme părinţilor. Românul Ianis Hagi e unul dintre cele mai bune exemple de jucători care au eşuat să facă asta.

*Hagi, care evoluează în Belgia, la Genk, se află la 21 de ani în faţa unui sezon-cheie al carierei sale. Un rol important la echipa belgiană l-ar putea propulsa în atenţia unor mari cluburi europene şi astfel ar putea încerca să se apropie de miticul Gică Hagi, care a jucat la Steaua, Barcelona, Real Madrid, Brescia sau Galatasaray.

*În plus, trebuie să adăugăm că Ianis n-are rolul scontat la Genk. A reuşit 3 goluri şi 4 pase decisive în apraope 700 de minute în tricoul lui Genk. Ianis, care vine de la Viitorul, a avut deja un insucces la Fiorentina, dar la acel moment s-a considerat că e prea tânăr şi neexperimentat.

CITEŞTE ŞI:

Ianis Hagi, îndemnat să pună osul la treabă: Gică Popescu a explicat ce se va întâmpla din iarnă cu mijlocaşul lui Genk

Ianis Hagi, o dezamăgire uriaşă: În ce categorie a fost plasat într-un articol din presa belgiană

Ianis Hagi, eşec previzibil la Genk: Ce a avertizat Ladislau Bölöni încă din luna septembrie

Ianis Hagi, refuzat de Craiova! Piţurcă, declaraţie hotărâtă în faţa ziariştilor: „E tăticul lui patron acolo“

Ianis Hagi îşi face bagajul: Ce i s-a întâmplat, din nou, sâmbătă şi unde poate ajunge în curând

Hagi va „turba“: Genk îl aruncă pe Ianis! Anunţul presei belgiene şi cifrele unui eşec fotbalistic

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite