Hagi explică înfrângerea dureroasă a echipei lui. Unde crede Regele că s-a făcut diferenţa dintre Viitorul şi Apoel

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gic[ Hagi, dezamăgit
Gic[ Hagi, dezamăgit

Viitorul, singura echipă românească care reuşise să învingă în Europa săptămîna trecută, a fost învinsă clar de Apoel Nicosia, scor 4-0, şi eliminată din preliminariile Ligii Campionilor.

Viitorul a căzut în prelungiri, când a încasat trei goluri, şi va juca în play-offul Ligii Europa, unde va avea parte de un adversar tare, deoarece nu este cap de serie. Gică Hagi a recunoscut superioritaea ciprioţilor şi a încercat să găsească câteva explicaţii pentru insuccesul echipei sale.

 "Am început bine şi am ratat ocazii incredibile. Trebuia să marcăm, ştiam foarte bine ce aveam de făcut, dar nu ne-a ieşit deloc aşa cum ne doream. Sunt dezamăgit, pentru că aşteptam mult mai mult de la băieţii mei. E clar că au fost mult mai buni decât noi în această seară. S-a văzut lipsa de experienţă a Viitorului, cei de la APOEL au jucători cu multă experienţă, cu multe meciuri în cupele europene. Au ştiut să gestioneze mult mai bine momentele importante", a declarat Hagi la finalul partidei. 

Tot el a continuat: "Noi trebuia să fim mai atenţi, să dăm goluri, singurul lucru pozitiv e că a revenit Coman, a făcut un meci bun, s-a văzut că are calitate. Echipa noastră e tânără, capătă experienţă, ne aşteptam să fie mai bine, capul jos, ne întoarcem la muncă, învăţăm din orice. Ei au avut jucători de 34 de ani care au alergat, care au rezistat şi care au muncit foarte mult. Trebuie să-l felicit pe antrenorul lor. A pregătit foarte bine echipa în doar două zile, e un antrenor al casei şi nu pot decât să-l felicit"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite