Golul anului în România: echipa lui Hagi a învins Petrolul cu o reuşită care l-a lăsat fără replică şi pe „Rege“. Imagini video

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Marin
Răzvan Marin

Viitorul conduce Liga I, dar poate fi detronată de Astra, care joacă duminică seară. Ceea ce va fi foarte greu de detronat de pe primul loc în top-ul reuşitelor din acest sezon e golul prin care formaţia din Ovidiu s-a impus sâmbătă.

Viitorul a trecut pe locul 1 după 12 etape, cu 23 de puncte, graţie succesului cu Petrolul de pe teren propriu.

Singurul gol al meciului a fost înscris de Răzvan Marin (19 ani), fiul fostului fotbalist al Stelei, Petre Marin. Mijlocaşul a fost introdus de Hagi, în minutul 12, în locul accidentatului Florin Tănase, iar în minutul 55 a izbutit cea mai frumoasă execuţie din cariera sa de până acum. Marin a bătut o lovitură liberă, în stilul lui Cristiano Ronaldo, şi l-a învins pe experimentatul Pecanha (35 de ani).

VEZI GOLUL MARCAT DE VIITORUL

„Rămân foarte mult după antrenamente să bat lovituri libere alături de colegii mei. Cred că da, e cel mai frumos gol al carierei mele. Poate doar la juniori am mai dat cu asemenea execuţie. Mai am mult de muncit ca să ajung la Ajax. Eu îmi doresc să rămân aici, să iesim în play-off, să ne batem la primele locuri“, a declarat eroul Viitorului după meci la Digi Sport.

„Mai are până să ajungă acolo, la execuţiile mele, dar lucrează mult la antrenament. Ne tot ameninţă că o să dea gol şi a dat astăzi. E unul dintre copiii buni, un mijlocaş foarte bun, sper să aibă o carieră mare“, a comentat şi Gheorghe Hagi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite