Ghinion pentru Eliza Samara. Tragerea la sorţi de la JO îi aduce un adversar tare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eliza Samara
Eliza Samara

Elizabeta Samara, actuala campioana europeană la tenis de masă, a avut parte de o tragere la sorţi cu ghinion în proba de simplu de la Jocurile Olimpice.

Samara va intra în competiţie direct în turul al doilea, urmând să joace cu învingătoarea dintre Galia Dvorak (Spania) şi Gui Lin (Brazilia). Dacă va trece de această fază, românca o va înfrunta pe principala favorită, chinezoaica Ding Ning, vicecampioana olimpică.

Daniela Dodean Monteiro o va întâlni, în primul tur, pe Das Mouma (India), iar în cazul unei victorii va juca împotriva polonezei Li Qian.

La masculin, Adrian Crişan îl va înfrunta pe indianul Sharath Kamal Achanta, în primul tur, în timp ce Ovidiu Ionescu va juca, în turul al doilea, contra câştigătorului partidei dintre iranianul Nima Alamian şi americanul Kanak Jha.

Conform tragerii la sorţi, echipa feminină de tenis de masă a României va întâlni naţionala Coreei de Sud, în optimile de finală.

Sâmbătă vor avea loc meciurile din primul tur la simplu masculin şi feminin, precum şi din turul al doilea la simplu feminin.

 Sursa: Agerpres

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite