Gheorghe Ştefan a răbufnit după greşelile de arbitraj de la partida Steaua-Ceahlăul: „Ne-au făcut de la brâu în jos”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Radu Petrescu a facilitat victoria Stelei în partida cu Ceahlăul, validând două goluri marcate din offside. Preşedintele echipei nemţene, Gheorghe Ştefan, a comentat în stilu-i caracteristic prestaţia brigăzii de arbitri, acuzând-o de viciere de rezultat.

Mai întâi, a ieşit la rampă fostul preşedinte al CCA, Ion Crăciunescu, acesta susţinând că greşelile comise de Radu Petrescu sunt impardonabile. Centralul din meciul Steaua-Ceahlăul a fost criticat şi de preşedintele nemţenilor, Gheorghe Ştefan, care este de părere că echipa sa ar fi plecat neînvinsă din Ghencea dacă arbitrajul era corect. „Noi am jucat de la egal la egal cu Steaua. Dacă nu erau greşelile de arbitraj altul ar fi fost scorul. De ce nu greşesc arbitrii şi în favoarea noastră? Asta e, se poate spune că Steaua ne-a făcut de la brâu în jos”, a spus primarul din Piatra Neamţ pentru enational.ro.

Steaua a câştigat cu 2-1 partida cu Ceahlăul din etapa 1 a Ligii 1, dar cele două goluri reuşite de stelişti au fost marcate din offside. În plus, oaspeţii nu au primit un penalty clar la finalul întâlnirii.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite