Elveţia, carne de tun pentru fetele noastre, în meciul de FED Cup de la Cluj. Care este lotul adversarelor României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa de FED Cup a României va întâlni Elveţia pe 21 şi 22 mai, într-o partidă de tenis programată la Cluj Napoca.

Dacă România va avea cele mai bune jucătoare ale momentului la dispoziţie, adică pe Simona Halep, Irina Begu, Sorana Cîrstea şi Mihaela Buzărnescu, Heinz Gunthardt, căpitanul nejucător al elveţienilor, are mari probleme înaintea duelului cu Halep & Co, pentru că abia poate încropi o echipă. 

Practic, Gunthardt a convocat doar trei jucătoare, dar pe listă nu se află numele celei mai în formă sportive a momentului Belinda Bencic. Sportiva, clasată pe locul 71 WTA, suferă de o accidentare la picior şi nu poate fi recuperată în timp util. Probleme are şi Timea Bacsinszky, care a acuzat probleme la încheietura mâinii drepte, motiv pentru care a abandonat turneul de la Lugano. Bacsinszky, 48 WTA, abia revenise după o lungă accidentare iar acum nu ştie dacă va fi aptă pentru întâlnirea de la Cluj.

În concluzie, Timea Bacsinszky (48 WTA), Viktorija Golubic (108 WTA) şi Jil Teichmann (136 WTA) ar urma să facă deplasarea la Cluj. Site-ul oficial al Federaţiei Elveţiene de Tenis a specificat faptul că în România ar putea face deplasarea şi Stefanie Vogele (119 WTA).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite