Dinu îl pune la zid pe Mulţescu: "Nu poţi să-l ţii rezervă pe Dănciulescu şi să joci cu Pape Ndaw, care e ca un popândău"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dănciulescu e ţinut pe tuşă de Gigi Mulţescu
Dănciulescu e ţinut pe tuşă de Gigi Mulţescu

Remiza ruşinooasă pe care a înregistrat-o Dinamo pe terenul nou-promovatei Corona Braşov a atras un val de critici asupra antrenorului Gigi Mulţescu.

Cornel Dinu n-a rămas nici el insensibil la situaţia echipei sale şi a trimis câteva săgeţi către antrenor: "Gigi Mulţescu e preocupat de jocul echipei. Îl consider un om cu experienţă, ştiu că discută foarte mult cu jucătorii. N-am văzut însă nici un fel de legătură între Elton şi Boubacar şi Curtean. N-am văzut combinaţii pe vârfurile de atac. Pape Ndaw e mai mult un popândău. Se dovedeşte că nu există o minte limpede, o personalitate puternică, una care să conducă jocul.Singurul de acest profil este Dănciulescu. E ascultat, e respectat, are intuiţie, ştie să creeze, deci e imposibil să nu-l foloseşti. Nu trebuie să stea pe bancă. În momentul în care îl pui antrenor secund, înseamnă că îi recunoşti calităţile. E mai bine pregătit faţă de mulţi jucători mai tineri. Chiar dacă nu ajunge mingea la el, e mai util pe teren", a spus Dinu la Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite