Dinamo - Chiajna 2-1: Ionuţ Chirilă n-a reuşit să-l depăşească pe Fabio Capello

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Geroge Ţucudean a dat primul lui gol în 2013
Geroge Ţucudean a dat primul lui gol în 2013

Două miracole într-o seară pentru „câini“: au câştigat şi ei abia cel de al patrulea meci în 12 etape şi unul dintre golurile victoriei a fost înscris de un atacant.

Etapă complet ratată pentru Ionuţ Chirilă, antrenorul Concordiei Chiajna. Pe lângă faptul că echipa sa a pierdut după două victorii consecutive în campionat, tehnicianul ilfovenilor nici n-a reuşit să-l depăşească pe Fabio Capello, după cum a spus Ioan Becali şi, deocamdată, rămâne la acelaşi nivel cu reputatul antrenor italian.

Dincolo de glume şi ironii, Chiajna a jucat bine contra celor de la Dinamo, mai ales în debutul partidei, iar golul lui Ţucudean (27) a venit contrar cursului jocului. Reuşita vârfului de 26 de ani a fost prima pentru un atacant dinamovist în acest sezon! Totuşi, golul a fost contestat de oaspeţi din două motive: pentru ofsaid şi henţ. Reluările au demonstrat, clar, că Ţucudean nu era în afara jocului când a înscris, dar nu s-a văzut foarte bine, dacă balonul i-a atins mâna sau nu. 

După pauză, acelaşi Ţucudean, omului meciului, a scăpat pe contraatac, i-a centrat perfect pentru nou-intratul Ionuţ Şerban, care a fost faultat în careu. Penalty-ul a fost transformat de Dragoş Grigore (60). Aproape imediat, Chiajna a redus din handicap, după ce nigerianul Onduke, atacantul propus de Ionuţ Chirilă lui Arsene Wenger pentru un transfer la Arsenal, a marcat cu un şut frumos din afara careului.

Dinamo a rezistat până la final şi a urcat până pe locul 9. Linia de clasament arată exact mediocritatea în care a căzut un club care, în trecut, îşi propunea să ia cupa şi campionatul în fiecare sezon: patru victorii, patru egaluri, patru înfrângeri. Acum, roş-albii sunt la 12 puncte de liderul Steaua, care are şi două jocuri mai puţin disputate.

De partea cealaltă, Concordia Chiajna a rămas pe o poziţie respectabilă în clasament, având în vedere că s-a trezit în Liga I peste noapte. Onduke şi compania au adunat 13 puncte, însă au şi trei meciuri restante. 

CITEŞTE ŞI:

„Capello“, foc şi pară după înfrângerea cu Dinamo: ce l-a scos din sărite pe antrenorul Chiajnei şi ce răspuns a primit din partea lui Flavius Stoican

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite