„De ce ai nasul borcănat?“ Cum a răspuns Simona Halep la această întrebare maliţioasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
simona halep foto afp

Aflată într-o perioadă de repaus, după problemele de la genunchi, Simona Halep şi-a făcut timp şi de reţele sociale.

Ea a postat o poză pe Instagram şi peste 14.000 de fani au apreciat imaginea. Însă unul dintre utilizatorii reţelei a mers mai departe, încercând să ironizeze aspectul fizic al Simonei Halep: „De ce ai nasul borcănat?“. 

“Nu ştiu răspunsul la întrebarea asta, dar sunt de acord cu tine“, a replicat Simona Halep, în „aplauzele“ celorlalţi utilizatori. 

„Off Simona, mai mult faci tuşa decât să joci, nu ştiu cum mai eşti numărul patru mondial“, a spus un alt fan de pe Instagram, ignorat de data aceasta de jucătoarea noastră. 

Referitor la partidele de Fed Cup pe care România le joacă în acest weeked contra Belgiei, Simona a spus: „E foarte greu când nu pot să joc, dar n-am ce face, sunt accidentată şi e mai bine să intre în teren o jucătoare care e 100%. O să fiu prezentă la meciuri, îmi doresc să câştige fetele şi să mergem mai departe ca să joc în aprilie. O să încerc să fac galerie cât pot, dar, de obicei, stau mai liniştită. Sper ca sala să fie plină la fel ca la Cluj. Acolo a fost un public foarte călduros şi, cu siguranţă, şi în Bucureşti va fi bine“.

Imaginea postată pe Simona Halep pe Instagram

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite