COSR a stabilit cine va fi port-drapelul României la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de Iarnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jocurile Olimpice de Iarnă se încheie mâine, la PyeongChang, în Coreea de Sud, la ceremonie urmând a participa şi o delegaţie a României.

Raluca Strămăturaru a obţinut cel mai bun rezultat al României nu doar la actuala ediţie a Jocurilor Olimpice de iarnă, de la PyeongChang, dar şi din ultimii 24 de ani. În aceste condiţii, nu este o surpriză faptul că va fi portdrapelul delegaţiei noastre la ceremonia de închidere, care va avea loc duminică.

Sportiva de 32 de ani a ocupat locul 7 în proba de sanie, iar onaorea de a purta drapelul reprezintă finalul perfect pentru o ediţie a Jocurilor de neuitat.

“Am participat la trei ediţii ale Jocurilor Olimpice de iarnă şi am mers atât la ceremoniile de deschidere, cât şi la cele de închidere, iar atmosfera din timpul acestora este impresionantă. De data asta, pentru mine, festivitatea de închidere va fi cu totul specială. Voi purta prima dată în carieră drapelul României la defilarea finală, un lucru care mă onorează şi care va transforma evenimentul în cea mai frumoasă festivitate de închidere din cariera mea olimpică.

Cu siguranţă că vor fi emoţii, dar dacă am reuşit să le stăpânesc în timpul concursului, cu siguranţă că voi reuşi şi la festivitatea de închidere”, a spus Strămăturaru, pentru site-ul Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

Sportiva din Sinaia spune că rezultatul obţinut în Coreea de Sud o motivează suplimentar în perspectiva următoarelor competiţii.

“Încă nu m-am obişnuit cu atenţia deosebită care mi se acordă după acest rezultat foarte bun pe care l-am obţinut la Pyeongchang. Antrenamentele au mers foarte bine, mai bine decât mă aşteptam, iar rezultatul a fost pe măsură. Am plecat cu gândul la un loc în top 10, dar a ieşit mai bine decât speram. Rezultatul de la PyeongChang mă motivează şi mă ambiţionează în perspectiva competiţiilor viitoare”, a precizat Strămăturaru.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite