Ce i-a transmis Simona Halep lui Darren Cahill imediat după ce a ieşit numărul 1 mondial şi care este motivul real pentru care acesta nu a însoţit-o în China

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a ajuns numărul 1 mondial fără a-l avea alăuri pe antrenorul ei Darren Cahill, cel care o pregăteşte din 2015.

Halep a fost însoţită în China de Andrei Pavel, cel mai nou membru al staffului ei, aflat la prima experienţă ca antrenor al Simonei. Pavel s-a descurcat foarte bine, dar asta nu înseamnă că Simona va renunţa la Cahill. De altfel, imediat după meciul cu Jelena Ostapenko, Simona l-a sunat pe australian şi i-a transmis  un mesaj. "După meci, l-am sunat; după duş, de fapt, pentru că aveam nevoie să mă eliberez de emoţii. E foarte fericit. Eu-s al treilea lui număr 1, dar prima fată. El a spus că a avut cel mai tânăr număr 1 (pe Lleyton Hewitt) şi pe cel mai în vârstă număr 1 (pe Andre Agassi), iar eu i-am spus că eu-s Numărul 1 de mijloc. Era foarte fericit, era cu familia lui şi sărbătoreau. Sunt tristă că nu e aici, dar e ok, vom sărbători în Singapore", a povestit Simona.

Darren Cahill nu a însoţit-o pe Halep la Wuhan şi Beijing, deoarece în contractul pe care îl au cei doi, este stipulat faptul ca el să o însoţească pe Simona la 12 turnee pe an. Cahill locuieşte în Australia, la Adelaide, alături de soţie şi cei doi copii ai lor, şi nu îşi permite să stea tot timpul plecat de acasă. El va reveni lângă Simona Halep la turneul Campioanelor, la Singapore, în perioada 22-28 octombrie.   

STATISTICĂ Cum repară Simona Halep ce strică politicienii din România

ANALIZĂ Criteriile certe care arată că performanţa Simonei Halep este cu adevărat uriaşă

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite