„Câinii” care latră, nu muşcă. Dinamo-CFR, 1-1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dinamo Bucureşti şi CFR Cluj au remizat, 1-1, într-un meci contând pentru etapa a 28-a a Ligii 1. Abd Hatem Elhamed, a deschis scorul în minutul 50 pentru bucureşteni, în timp ce Mario Camora a egalat după doar trei minute.

Dinamo şi CFR au încheiat la egalitate partida disputată în Bucureşti vineri seară, remiză care nu mulţumeşte nici una dintre combatante. Dinamoviştii rămân pe locul şapte, la egalitate de puncte cu Viitorul, 41, dar cu un meci în plus. Rezultatul, dar mai ales jocul „câinilor roşii” i-au nemulţumit din nou pe fani, aceştia cerând în repetate rânduri demisia antrenorului Flavius Stoican. 

Pe de altă parte, CFR rămâne pe penultimul loc al clasamentului, acumulând 20 de puncte după remiza din Ştefan cel Mare şi speră în continuare la o decizie favorabilă a TAS cu privire la cele 24 de puncte cu care a fost sancţionată.

În celelalte două jocuri ale etapei care s-au disputat astăzi, Concordia Chiajna şi CSU Craiova au înregistrat tot o remiză, 2-2, iar Cristiano Bergodi a înregistrat a doua victorie din tot atâtea meciuri de la instalarea sa pe banca Rapidului, după ce a învins la Braşov, 2-1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite