Astra a stabilit viitorul lui Constantin Budescu: „E un jucător excepţional!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Budescu a fost cel mai bun jucător al Astrei în prima parte a sezonului FOTO Mediafax
Budescu a fost cel mai bun jucător al Astrei în prima parte a sezonului FOTO Mediafax

Deşi Constantin Budescu îşi doreşte să plece de la Astra pentru a juca într-un campionat puternic al Europei, patronul formaţiei giurgiuvene, Ioan Niculae, nici nu vrea să audă de o despărţire de golgeterul echipei sale.

Constantin Budescu e golgeterul Astrei în actualul sezon, cu zece reuşite şi, graţie formei bune din turul campionatului, crede că ar putea prinde un transfer la o echipă din străinătate. Atacantul ar vrea să plece de la Astra pentru a-şi demonstra valoarea şi peste hotare, dar patronul Ioan Niculae are alte planuri în privinţa golgeterului liderului din Liga 1.

"De la Costică Budescu am aşteptări foarte mari, e un jucător excepţional. A dovedit la meciul Steaua - Astra, dacă ceilalţi ar fi urmat exemplul căpitanului de echipă, Astra nu ar fi pierdut niciodată. Oricum, prioritatea mea nu este să vând jucători, ci este să cumpăr jucători de valoare, să întăresc echipa, nu să o slăbesc", a comentat Niculae la Digi Sport.

Astra a încheiat prima parte a sezonului pe prima poziţie în Liga 1 (42 de puncte), cu două puncte mai mult decât Petrolul, ocupanta locului secund şi cu trei mai mult decât Steaua, echipă clasată pe locul 3, dar cu două meciuri mai puţin disputate.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite