Antrenorul naţionalei de rugby e mulţumit după înfrângerea cu Tonga

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Naţionala de rugby a României a fost învinsă sâmbătă seara, pe Stadionul Naţional “Arcul de Triumf” de Tonga, cu scorul de 21-16 (10-6).

Meciul a fost unul test, de pregătire pentru Cupa Mondială din Anglia, competiţie la care vor participa ambele echipe. Aceasta a fost de altfel şi ultima partidă a “stejarilor” înaintea debutului la competiţia din Anglia.“Exact de un astfel de meci aveam nevoie, greu, fizic, ca să ştim exact unde ne aflăm. Înfrângerea a venit pe lipsa de disciplină şi multe tuşe pierdute. Bineînteles că niciodată nu sunt încântat atunci când pierdem, însă pot spune că sunt încântat de cum au jucat băieţii. Dacă eliminăm greşelile care s-au făcut, per total a fost un joc bun. Mi-aş fi dorit să câştigăm, dar este important că mai avem aproape trei săptămâni până la meciul cu Franţa şi putem să mai reparăm din greşelile de azi”, a declarat antrenor galez al naţionalei noastre,  Lynn Howells.

Campionatul Mondial de Rugby se va desfăşura în perioada 18 septembrie - 31 octombrie, în Anglia. România face parte dintr-o grupă în care mai sunt Franţa, Irlanda, Italia şi Canada 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite