Mingii şi bilete gratuite, oferite fanilor într-o campanie de atragere a publicului la evenimente sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul de marketing sportiv Alexandrion Grup apreciză că sportul este un domeniu cu care românii se mândresc în continuare.

“Tocmai din acest motiv, compania Alexandrion Grup a ales să sprijine sportul, care este un pilon de bază al societătii româneşti. Astfel, suntem alături de echipele de handbal U Alexandrion Cluj (fete) şi Steaua Alexandrion Bucureşti (băieţi) şi de grupările de fotbal Petrolul Ploieşti, CSMS Iaşi, CS Universitatea Craiova sau Dinamo Bucureşti. Relaţia noastră cu fotbalul şi susţinerea pe care am arătat-o se derulează de peste 20 de ani, fiind sponsori la Steaua Bucureşti doi ani de zile, în perioada domnului Păunescu, până să vină Gigi Becali, iar timp de trei ani ne-am implicat financiar şi la Unirea Urziceni, formaţie care a cucerit titlul de campioană, dar si la Concordia Chiajna. Apoi, de-a lungul timpului, pe lângă handbal şi alte discipline sportive am susţinut sportul românesc de performaţă la trei olimpiade – ediţiile din Londra, Beijing şi Atena. Suntem aproape de aceste grupări sportive şi dorim să fim aproape de acele echipe care, ca şi noi, cred în performanţă, în rezultate durabile şi în depunerea unor eforturi susţinute pentru atingerea excelenţei. Vom fi alături de toţi sportivii care îşi fac munca cu pasiune şi care îşi doresc să fie cei mai buni. Suntem alături de suporteri prin toate acţiunile de marketing pe care le derulăm, suntem alături de tot ceea ce înseamnă miscare sportivă“, a spus Valentin Popescu pentru sportprofit.ro.


Una dintre cele mai interesante acţiuni de susţinere a mişcării sportive, adresate suporterilor români, este cea iniţiată de Alexandrion Grup Romania, sub sloganul ”Alexandrion-Esenta de campion!”. Compania promovează de 17 ani un stil de viaţă sănătos, bazat pe mişcare. ”O astfel de acţiune, care deja a început să fie implementată si are mare succes, constă în oferirea de mingi de fotbal suporterilor prezenţi la cele mai importante meciuri din Liga I, dar si mingi de handbal oferite la meciurile din ligile naţionale de handbal masculin si feminin. Aceste mingi au fost create după un concept personalizat, care transmite angajamentul şi implicarea companiei în încurajarea unui stil de viaţă din care sportul să nu lipsească. Atunci când primesc aceste mingi, suporterii primesc şi un mesaj foarte important, anume că sportul nu trebuie să lipsească din viaţa noastră. Un suporter care primeşte în dar o minge, fie de fotbal, fie de handbal, atrage la rândul lui către mişcare numeroşi alţi oameni, de aceea Alexandrion Grup face aceste daruri oamenilor, pentru a le retrezi bucuria jocului. Totodată, compania oferă, lunar, peste 4.000 de bilete gratuite pentru suporterii echipelor sponsorizate. Prin astfel de iniţiative dorim să aducem românii din nou aproape de sport”, a declarat Valentin Popescu, director marketing sportiv în cadrul Alexandrion Grup România.

image
valentin
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite