adidas lansează noile ghete Speed of Light pentru sezonul 2016/2017

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adidas Football dezvăluie ghetele Speed of Light, cea mai nouă gamă lansată înaintea începerii sezonului 2016/2017.

Inspirată din culorile create de refracţia luminii în timpul experimentelor ce măsoară viteza acesteia, ghetele Speed of Light sunt disponibile în culorile roşu solar, galben solar şi albastru electric. 

Ele se regăsesc în modelele  X16 + PURECHAOS, Ace 16+ PURECONTROL şi MESSI PUREAGILITY 16+.
X16 + PURECHAOS – sunt  proiectate pentru cei  mai rapizi jucători din lume - au fost transformate în roşu solar pentru a reprezenta ultimul nivel de viteză. Cel mai uşor şi mai aerodinamic pantof adidas dispune de cel mai nou sistem PURECUT SOCK, care acoperă şireturile pentru a oferi jucătorilor cea mai bună susţinere X16+. Ghetele PURECHAOS vor fi purtate de jucători precum Gareth Bale şi Luis Suarez.

ACE 16+ PURECONTROL - unul dintre cele mai inovatoare modele de ghete din industrie şi primul model de înaltă performanţă din lume fără şireturi- a fost transformat în remarcanta culoarea galben solar. Tehnologia superioară Primeknit şi NON STOP GRIP (NSG) oferă o suprafaţă fără egal pentru controlul mingii. 16+ PURECONTROL ACE vor fi purtate de jucători precum Paul Pogba şi Ivan Rakitic.

MESSI 16+ PUREAGILITY au primit culoarea albastru intens. Inspirate de cel mai bun jucător din lume, ghetele dispun de un sistem intern de închidere a şireturilor, PURECUT şi de inovatorul sistem SPRINTFRAME, conceput pentru a oferi stabilitate şi tracţiune la cea mai uşoară greutate posibilă

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite