adidas lansează o aplicaţie care va urmări toate mişcările lui Leo Messi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Messi
Messi

Pentru a garanta fanilor din întreaga lume că nu vor pierde nicio secundă din mişcările lui Leo Messi din Cupei Mondială, adidas lansează Vamos Leo, cea mai cuprinzătoare aplicaţie care monitorizează în timp real fiecare pas al star-ului internaţional.

Aplicaţia va fi disponibilă pe un tab Facebook şi va prezenta în exclusivitate o gamă largă de informaţii despre căpitanul Argentinei, inclusiv o cronometrare a timpului rămas până la următorul pas pe terenul de joc, împreună cu toate ştirile oficiale despre Leo. 

Aplicaţia a mai pregătit o surpriză fanilor, oferindu-le ocazia să se implice pe parcursul Cupei Mondiale în toate conversaţiile care se referă la Messi,  prin secţiunea dedicată tuturor comentariilor care implică starul. 

   O ultimă surpriză pentru fani, aplicaţia ‘Vamos Leo’ le va generea în mod automat utilizatorilor imagini în timp real, făcute de către fotograful Team Messi pe parcursul tuturor meciurilor în care acesta va juca şi în care vor fi surprinse momentele cele mai importante.

Câştigă o tabletă şi multe alte premii participând la un concurs cu întrebări despre Campionatul Mondial

Utilizatorii vor putea copia, imprima şi prelucra imaginile cu ajutorul filtrelor şi le vor putea distribui online către prieteni, punându-şi astfel amprenta pe momentele memorabile ale starului lor preferat.
Aplicaţia Vamos Leo este disponibilă pe Google Play şi App Store din 12 iunie, înainte de primul joc dintre Argentina şi Bosnia Herţegovina, ce va avea loc pe 15 iunie. 

Ultimele nouătăţi de la Cupa Mondială din Brazilia

Cei care vor descărca aplicaţia vor avea şansa de a câştiga premii inedite, inclusiv bilete la Finala Cupei Mondiale 2014.Pe 15 iunie, înainte de meciul dintre Argentina şi Bosnia Herţegovina va fi premiera filmului oficial VAMOS LEO, ‘Show your Colours or Fade Away’. Fiecare film va cuprinde informaţii şi imagini din culise cu cele mai mari staruri ale fotbalului, înaintea Cupei Mondiale 2014.
Filmele vor fi lansate episodic, pe măsură ce Leo avansează în campionat.Găsiţi mai multe detalii pe:
https://www.facebook.com/TeamMessi
https://twitter.com/TeamMessi
www.facebook.com/adidasfootball

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite