A zecea ediţie a trofeului "Victor Hănescu" are loc la Curtea de Argeş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Hănescu
Victor Hănescu

Nici nu s-a încheiat bine tabăra „Train Like a Pro”, că la Tenis Club din Curtea de Argeş va fi găzduită cea de a zecea ediţie a trofeului “Victor Hănescu”.

“În portofoliul de turnee internaţionale (ITF Vitality, European Summer Cup, Argeş Cup Dr. Oetker, etc) găzduite şi în acest an la Tenis Club din Curtea de Argeş, am adăugat acum şi Train Like a Pro. Tabăra a abordat în mod special latura de mental coaching, care este extrem de necesară în formarea viitorilor campioni. Urmează să găzduim aici şi cea de a zecea ediţie a trofeului Victor Hănescu, care de la an a crescut în calitate şi este unul din cele mai importante turnee în care ne-am implicat. Sper ca din micuţii care au evoluat în cele zece ediţii ale acestei competiţii să ajungă cât mai mulţi să evolueze în circuitele internaţionale”, a declarat Ioan Cozma, Directorul General al Dr. Oetker România,

Tabăra “Train Like a Pro” organizată de Victor Hănescu la Tenis Club din Curtea de Argeş a reunit cei mai buni juniori români ai momentului, dar şi jucători străini. Experţii internaţionali în mental coaching Dave De Haan şi Cristina Rolo au coordonat programul legat de latura mentală şi emoţională a participanţilor, alături de o echipă de profesionişti, printre care şi actori.


“Un procent mare de părinţi sunt lipsiţi de tehnicile prin care să-şi susţină eficient copiii în drumul către înalta performanţă. De aceea am introdus aceste cursuri de workshop parenting oferind părinţilor modalitatea să-şi sprijine inteligent copiii. Tenis Club din Curtea de Argeş ocupă un loc special în inima mea, aici participând la nenumărate acţiuni cu sprijinul Dr. Oetker”, a spus Victor Hănescu.

În perioada 26 august – 1 septembrie, la Tenis Club din Curtea de Argeş are loc cea de a zecea ediţie a trofeului “Victor Hănescu”. Trofeul Victor Hănescu este o competiţie din circuitul intern al Federaţiei Române de Tenis pentru categoriile de vârstă 10 ani, băieţi şi fete, categoria 1 FRT şi 12 ani, băieţi şi fete, categoria A FRT.

Pe  site-ul oficial al turneului: www.trofeulvictorhanescu.ro si pagina de Facebook Tennis Junior Stars se găsesc ştiri şi informaţii. Partenerul oficial al trofeului “Victor Hănescu” este Dr. Oetker România. Ediţia 2016 se bucură de sprijinul sponsorilor: Karcher, Steinel, Râureni, Consiliul Local Curtea de Argeş, Consiliul Judeţean Argeş, Hotel Posada, Păstrăvăria Brătioara, Aldis, Vodafone. Parteneri media: Radio Argeş Expres si Ziarul Argeş Expres. Promotorul turneului este SCG – Smart Corporation Group.

Body

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite