Învinsă, dar elegantă: ce a spus Monica Niculescu după ce a pierdut a 11-a finală de dublu din carieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Niculescu - Begu
Niculescu - Begu

Perechea Irina Begu - Monica Niculescu a cedat categoric în faţa celui mai bun cuplu din circuitul WTA, dar s-a ales cu un cec mare şi cu foarte multe puncte în ierarhia mondială de dublu.

Begu şi Niculescu au pierdut finala turneului de la Wuhan, după cum „Adevărul“ a relatat aici.

Totuşi, româncele au fost cu zâmbetul pe buze la festivitatea de premiere, vizibil mulţumite cu parcursul lor în China, în condiţiile în care au jucat ultimul act fără să fi fost printre favoritele competiţiei.

65.930 de dolari şi 585 de puncte WTA în ierarhia de dublu au primit Begu şi Niculescu pentru parcursul lor de la Wuhan.

„Nu sunt supărată, nu sunt dezamăgită. Le felicit pe Sania şi Martina, formează o echipă minunată. Mulţumesc echipei mele şi mulţumesc Irinei că a jucat alături de mine. Îmi place foarte mult să joc la acest turneu şi să joc în China“, a spus Niculescu, potrivit Digi Sport, postul care a transmis turneul de la Wuhan în România.

Fostul lider mondial WTA, Martina Hingis, a avut cuvinte frumoase la adresa finalistelor: „Felicitări Monica şi Irina, a fost o săptămână fantastică. Ţineţi-o tot aşa şi să ne vedem şi săptămâna viitoare!“

După finala de la Wuhan, Niculescu - Begu şi Hingis - Mirza vor participa în proba de dublu la Beijing.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite