Urmările cutremurului de sâmbătă noaptea din Capitală: cinci persoane au sunat la 112 pentru atacuri de panică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mai multe persoane au sunat la 112 pentru atacuri de panică FOTO Arhivă Adevărul
Mai multe persoane au sunat la 112 pentru atacuri de panică FOTO Arhivă Adevărul

În urma cutremurului de sâmbătă noaptea, resimţit în Bucureşti, la Serviciul de Ambulanţă s-au înregistrat cinci apeluri pentru atacuri de panică, a declarat, potrivit  managerului Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABIF), dr. Alis Grasu.

„Toate cele cinci apeluri au fost în prima jumătate de oră după producerea cutremurului”, a precizat managerul SABIF, Alis Grasu, potrivit news,ro.

Cutremurului s-a simţit şi în Capitală, însă, nu s-au produs pagube materiale. Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov (ISUBIF) au anunţat că au primit apeluri pentru a interveni, însă au fost persoane care au sunat pentru a întreba cum trebuie să procedeze imediat după cutremur, dacă să părăsească sau nu locuinţa.

Un cutremur cu magnitudinea 5,3 s-a produs, sâmbătă, la ora 2.11, în zona seismică Vrancea, la o adâncime de 91,6 kilometri, potrivit INFP.

Seismul s-a produs la şapte kilometri de localitatea Nereju şi 40 de kilometri de Focşani. Mişcarea telurică s-a simţit pe întreg teritoriul României, dar şi în Republica Moldova, Ucraina şi Bulgaria.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite