Primăvară doar cu numele. Cum va evolua vremea în următoarele patru săptămâni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primăvara se lasă aşteptată
Primăvara se lasă aşteptată

Primăvara se lasă aşteptată. Meteorologii au transmis, vineri, o prognoză valabilă în următoarele patru săptămâni din care rezultă că va fi mai frig decât normalul aceste perioade.

În săptămâna 15 - 23 martie, valorile termice vor fi mai coborâte decât normalul acestei perioade, la nivelul întregii ţări: Temperaturi şi mai scăzute se vor înregistra în regiunile vestice şi în zona montană aferentă. Ploile vor fi consistente, în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în zona Carpaţilor Meridionali şi în regiunile sud-estice, potrivit Digi24.

.

În săptămâna 23 - 29 martie, temperatura medie a aerului va avea valori mai coborâte decât cele normale în toată ţara, în timp ce ploile vor fi mai prezente în partea estică. 

În săptămâna 29 martie - 5 aprilie, temperaturile rămân tot scăzute, mai ales în zonele montane, în timp ce ploile se vor încadra în normalul estimat. 

În săptămâna 5 - 12 aprilie, mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această perioadăîn toate regiunile. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general apropiate de cele normale. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite