Mesaje de Sfântul Andrei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mesaje de Sfantul Andrei, care este sărbătorit pe 30 noiembrie FOTO Adevărul
Mesaje de Sfantul Andrei, care este sărbătorit pe 30 noiembrie FOTO Adevărul

De Sfântul Andrei, ocrotitorul românilor, 700.00 de români îşi sărbătoresc ziua numelui. Pe 30 noiembrie, autorităţile au decretat zi libera prin lege.

Astfel, pe lângă un cadou, cei care doresc pot trimite mesaje celor care îşi sărbătoresc ziua numelui.

- Andreea, îţi urez să ai o viaţă senină ca răsăritul de soare iar sufletul să-ţi fie curat ca neaua. Iţi urez o zi de neuitat şi un călduros La Mulţi Ani!

- La mulţi ani, draga Andrei! Să ai parte numai de împliniri, iar viaţa să iţi fie o eternă sărbătoare!

Mesaje de Sfântul Andrei

- De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire şi sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele pe care o să ţi le pui. La mulţi ani!

- Felicitări cu ocazia acestei zile. Iţi urez sa fii mereu sănătos, energic si plin de bucurie. La mulţi ani Andrei!

- Iţi doresc ca de ziua numelui tău să ţi se împlinească toate dorinţele, să fii fericit, iubit, să ai parte numai de bucurii în viaţă şi îţi urez un sincer La Mulţi Ani!

- La mulţi ani şi mult noroc în această zi specială. Îţi dorim să ţi se îndeplinească toate dorinţele. Sănătate şi numai bucurii!

Mesaje de Sfântul Andrei


- La mulţi ani! Şi Sfântul Andrei sa te călăuzească mereu!

- Sfântul căruia îi porţi numele să te ocrotească în fiecare zi, să îţi aducă linişte şi pace si sa nu lase ca speranţa sa se stingă din sufletul tău vreodată. La mulţi ani cu împliniri si momente frumoase in viitor!

- Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea si spiritul acestei zile sa te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sfântul Andrei cât mai frumoasă!

Tradiţii şi superstiţii de Sfântul Andrei

Noaptea de Sfântul Andrei este este echivalentul românesc al nopţii de Halloween şi este însoţită de multe tradiţii şi superstiţii. Sunt multe tradiţii şi superstiţii legate de Sfântul Andrei. Cele mai multe au legatură cu revolta, cu măritişul, dar şi cu protecţia împotriva spiritelor rele, arată ştirileprotv.ro.

Tot acum se crede că lupii încep să vorbească cu grai de om şi spun lucruri îngrozitoare, iar cei care vor fi atacaţi în această noapte se vor transforma în vârcolaci.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite