VIDEO România explicată - Basarabia e România, sau cum să votăm

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

În acest moment ne pregătim de alegeri europarlamentare. Ca de fiecare dată şi Acţiunea 2012 vă invită să mergeţi să votaţi... pe cei care au semnat Pactul pentru Basarabia. Fiind un vot pe listă, interesul eurocandidatului faţă de electorat este aproape zero, el fiind mai mult preocupat de a pupa picioarele celui care l-a pus pe listă.

Cu toate acestea sunt suficienţi viitori europarlamentari care au semnat Pactul pentru Basarabia, adică şi-au asumat public să meargă în faţa Europei şi să devină promotori ai mesajului Basarabia e România.

Asta e ceea ce vrea poporul, sau cel puţin 80% din el.

De aceea vă invităm să vă puneţi ştampila pe acele liste care au cât mai mulţi eurocandidaţi ce au semnat Pactul pentru Basarabia, deoarece sunt destui. În  acest fel veţi şti şi cine s-a dus acolo pentru a ne reprezenta şi cine nu vrea să ne reprezinte.

Un europarlamentar este trimis în centrul Europei pentru a susţine interesul electoral al celor care îl votează. Dacă majoritatea românilor vor Reunirea Celor Două State Româneşti atunci există un mandat clar către politicienii români care vor să ne reprezinte. Directivele trebuie să vină de la popor către politicieni şi nu invers, deoarece în acest din urmă caz nu mai vorbim de democraţie ci de dictatură.

Mulţumim celor de la România Explicată pentru episodul numărul 9 - Basarabia e România.

Lista celor care au votat deja Pactul o găsiţi pe www.PactBasarabia.ro

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite