Ovidiu Raeţchi: În vămi avem steaguri rupte. Carmen Dan să ceară înlocuirea tututor drapelelor zdrenţuite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi i-a solicitat, marţi, ministrului de Interne, Carmen Dan, să înlocuiască drapelul deteriorat de la Vama Nădlac II şi să dispună o verificare a tuturor steagurilor Ministerului de Interne, susţinând că acest lucru ar fi o măsură administrativă elementară şi de o minimă decenţă.

„E stingheritor faptul că, în timp ce ministrul de Interne dă mesaje solemne despre importanţa drapelului, în vămi aveam steaguri rupte. Carmen Dan să ceară înlocuirea tututor drapelelor zdrenţuite, e o măsură administrativă elementară şi de o minimă decenţă”, a declarat Ovidiu Raeţchi.

Deputatul liberal i-a solicitat ministrului de Interne, Carmen Dan, să înlocuiască drapelul deteriorat de la Vama Nădlac II şi să dispună o verificare a tuturor steagurilor Ministerului de Interne. „Doamna ministru de Interne Carmen Dan, mai mulţi români au semnalat pe conturile de socializare starea deplorabilă în care se află steagul României la Vama Nădlac II, chiar la intrarea în ţară. Nu este pentru prima dată când se întâmpla acest lucru - în urmă cu doi ani, tot în Vama Nădlac, un alt drapel, arborat oficial, devenise practic o cârpă”, i-a transmis Raeţchi ministrului de interne. 

Pe lângă înlocuirea drapelului rupt, liberalul i-a mai solicitat lui Carmen Dan să ceară unităţilor din subordinea Ministerului de Interne verificarea şi înlocuirea tututor drapelelor deteriorate.„Chiar dacă acest element poate fi considerat simbolic în raport cu marile erori ale PSD din economie, drapelul are o semnificaţie cu totul specială pentru cei din Ministerul de Interne sau pentru cei din Armata Română. Sugestia mea este să fixaţi măsuri administrative severe pentru cei care tolerează astfel de situaţii”, a mai spus liberalul.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite