Orlando Teodorovici, lovit de narcisism: Când eram în PNL mi se spunea Lordul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a afirmat într-un interviu pentru DC News că „pe timpuri”, când era membru PNL, i se spunea „Lordul”, şi că în prezent formaţiunea nu lasă valorile să crească.Teodorovici a atacat apoi şi USR, spunând despre partidul lui Barna că „a viciat în mod ireparabil” ţara.

Ministrul Finanţelor a recunoscut fără modestie că atunci când era membru PNL era cunoscut drept „Lordul”.

„Eu am făcut întotdeauna apel la colegii din PNL şi la fiecare moţiune simplă pe care mi-au făcut-o în Parlament. Mă gândesc cu regret la acei parteneri politici din PNL, oameni respectabili, cu dialog, acei lorzi. Şi mie mi se spunea pe timpuri, în 2008, Lordul de la PNL, când eram candidat la Senat în Vrancea din partea PNL. Ai acel dialog fără ură (...) fac apel de a readuce în PNL sau a lăsa oamenii ăia. Din păcate, actuala conducere a PNL, care este o conducere de maidan, nu lasă să crească, să rămână mai departe valorile”, a afirmat Teodorovici.

Teodorovici a mai afirmat că vrea să ofere un instrument celor care „se bat cu cărămida în piept” că vor tăia pensiile speciale.

„La nivel de coaliţie o să ridic foarte clar această întrebare dacă mergem mai departe (cu impozitarea pensiilor speciale n.r.), dacă da, sub ce formă? Proiect de lege sau ordonanţă? În cel mai ră caz tebuie să facem un proiect de lege, îl trimitem în Parlament cu ceea ce popune Guvernul, cerem procedură de urenţă, astfel încât să se ia o decizie de către Parlament, şi să dăm o şansă acelor parlamentari care de ceva vreme tot se bat cu cărămida în piept că vor să facă, să abroge. Poftiţi, aveţi un instrument la îndemână”, a afirmat acesta.

Ministrul a subliniat apoi că se referea la USR şi a subliniat că românii „nu înţeleg pericolul” pe care partidul lui Barna îl aduce ţării.

„La USR, la cine? Cine poate să vicieze această ţară? Românii nu înţeleg pericolul pe care USR-ul îl reprezintă astăzi şi pentru România. A viciat, o viciază şi o va vicia într-un mod ireparabil”, a mai declarat ministrul Finanţelor.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite