Modelul Clotilde Armand. Cine este francezul care va conduce USR Ilfov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jan Cardon, un francez strabilit în România, a fost ales sâmbătă preşedinte al USR Ilfov. Cardon este căsătorit cu o romancă, are doi copii, unul de 11 ani în clasa a VI-a, iar celalalt de 19 ani, student la ASE.

Sâmbătă a avut loc Congresul de constituire al USR Ilfov, la care au participat 22 de delegaţi alesi (din 23) ai filialelor locale din Corbenaca, Popeşti-Leordeni, Pantelimon, Chiajna, Biftea, Bragadiru.  A fost aleasă structura de conducere a partidului format din: preşedinte, patru vicepreşedinti şi patru membrii simpli. În funcţia de preşedinte al filialie URS Ilfov a fost ales Jan Cardon, iar ca vicepreşedinţi Cornel Zainea, Ciprian Necula, Marius Marin şi Lucian Zelincă.

Jan Cardon este un cetăţean francez stabilit în România. Este căsătorit cu o româncă, are doi copii, unul de 11 ani în clasa a VI-a, iar celalalt de 19 ani, student la ASE. Lucrează de 20 ani, pentru o mică firmă franceză din zona Marsilia, o firma specializită în ventilaţia tehnică şi climatizare industrială. În prezent filiala Ilfov număra 60-70 de membrii, fiind în curs de constituire alte filiale la Otopeni şi Baloteşti.
 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite