Liderul senatorilor PNL l-a dat în judecată pe ministrul de Finanţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Cîţu. FOTO Eduard Enea
Florin Cîţu. FOTO Eduard Enea

Liderul senatorilor PNL, Florin Cîţu, a afirmat, la Adevărul, faptuil că l-a dat în judecată pe ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, după ce demnitarul PSD a făcut afirmaţii fără dovezi

„Liviu Dragnea vrea să ducă România spre est, nu spre vest. Îi întreb pe cetăţenii români: de ce aţi vota un partid care e pe faţă cu Rusia?  Eu l-am dat în judecată pe Teodorovici. L-am dat în judecată pentru că a spus în nu ştiu ce emisiune că eu am furat banii românilor. L-a întrebat moderatorul dacă are dovezi. Iar el a spus că nu are nevoie de dovezi pentru că e ministrul Finanţelor Publice. Foarte bine! mergem în instanţă şi vedem dacă are dovezi“,a declarat vicepreşedintele PNL, întrebat dacă a fost dat în judecată până acum de Eugen Teodorovici, în condiţiile în care a spus că acesta ar avea legături cu Rusia. 

De asemenea, liderul senatorilor PSD l-a criticat pe ministrul de Finanţe pentru că s-a numit guvrnator la Banca Internaţională de INvestiţii.  „Ministrul de Finanţe s-a numit guvernator în Banca Internaţională de Investiţii a doua zi după ce a avut întâlnire cu preşedintele băncii respective. Azi, când te poţi finanţa de oriunde, tu bagi bani în aceste bănci. De ce îi bagi acolo?“, a completat Cîţu.  

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite