Cătălin Predoiu: Nu am solicitat vreo funcţie în partid, dar este neadevărat că am refuzat ceva ce mi-a cerut partidul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălin Predoiu este o variantă pentru a prelua funcţia lăsată liberă de Vasile Blaga în conducerea PNL FOTO Arhiva Adevărul
Cătălin Predoiu este o variantă pentru a prelua funcţia lăsată liberă de Vasile Blaga în conducerea PNL FOTO Arhiva Adevărul

Prim-vicepreşedintele PNL, Cătălin Predoiu, dezmite informaţia apărută în presă, potrivit căreia ar fi refuzat propunerea de a fi noul copreşedinte PNL, după demisia lui Vasile Blaga.

„E complet fals. E adevărat că nu am solicitat şi nu am cerut vreo poziţie în partid, dar este complet neadevărat că am refuzat vreodată ceva ce mi-a cerut partidul“, a scris Cătălin Predoiu, pe Facebook.

Demisia fostului copreşedinte PNL, Vasile Blaga, cu toate că e considerată de întrega suflare liberală o lovitură dată partidului, e speculată de o parte dintre politicienii care fac parte din vechiul PNL. Aceştia consideră că, în prag de campanie electorală, partidul nu ar trebui să se concentreze neapărat pe alegerea unui nou copreşedinte, ci ar trebui să susţină o preşedinţie unică. Mai exact, pe Alina Gorghiu.

De partea cealaltă, democrat-liberalii caută un înlocuitor al lui Vasile Blaga în funcţia de copreşedinte al PNL. Variantele vehiculate sunt: Cătălin Predoiu, Gheorghe Flutur, Gheorghe Falcă, primarul Aradului, şi Adriana Săftoiu. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite