Băsescu: Dragnea e viclean, unsuros. A avut calităţi de baronaş încă de mic, acea viclenie care l-a făcut simpatic tuturor, dar să-i execute pe măsură ce i-a prins

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PMP Traian Băsescu i-a făcut un nou portret liderului PSD Liviu Dragnea, pe care îl cunoaşte încă din 1996, când Dragnea era prefect PD de Teleorman.

„Cât a fost prefect, dar şi preşedinte al Consiliului Judeţean, indiferent dacă a fost la PD sau la PSD, era cel mai insistent personaj politic care se bătea să aloce bani din fondul special al drumurilor pentru Teleorman. Şi i-am dat destui bani la vremea respectivă, când eram ministrul Transporturilor”, a spus Băsescu, într-o emisiune la B1TV.

Fostul şef al statului crede că că Liviu Dragnea l-a lăsat pe „Mircea Geoană să se facă de râs” în noaptea de 6 decembrie 2009.

„Cred că Adrian Năstase a avut un rol, pentru că el trecea drept un politician din teritoriu extrem de descurcăreţ. Numai că (...) el e un om limitat din punct de vedere al capacităţii de a înţelege lucrurile despre care vorbeşte, însă este un viclean şi păcăleşte cu asta, mulţi o iau drept inteligenţă, viclenia i-o iau drept inteligenţă. El e doar viclean, extrem de lipicios, unsuros chiar în unele situaţii când are interese şi trebuie tratat drept la nivelul de unsuros. (...) Dacă vreţi să-l vedeţi pe Dragnea cel adevărat, priviţi momentul când ţopăia Geoană cu «Mihaela, dragostea mea»: în spate veţi vedea un Dragnea trist, care ştia că a pierdut alegerile, dar nu i-a spus, l-a lăsat să se facă de râs până la capăt. Ăsta e omul, deci e viclean. Aduceţi-vă aminte că Ponta, care era purtătorul de cuvânt al lui Geoană în campanie, nu apare în poza aia. Şi Ponta şi Dragnea ştiau că Geoană a pierdut alegerile. A fost un baronaş al PD (...) A avut calităţi să fie un baronaş încă de mic, acea viclenie care l-a făcut să fie simpatic tuturor şi să-i execute pe măsură ce i-a prins”, a afirmat fostul preşedinte.

Traian Băsescu a susţinut că „Liviu Dragnea a vândut” PSD „şi interesele partidului” şi s-a arătat totodată convins că acesta nu poate duce războiul cu DNA.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite