Alegeri prezidenţiale 2014. Cine este „Misteriosul“ şi cum a intrat în cursă: „Am studiat subconştientul alegătorului“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mirel Mircea Amariţei FOTO România TV
Mirel Mircea Amariţei FOTO România TV

Preşedintele partidului Prodemo şi candidat la alegerile prezidenţiale, Mirel Mircea Amariţei spune că a înfiinţat formaţiunea după ce a studiat atent subconştientul populaţiei, ajutat de aparatură medicală.

„Într-o minunată seară, am luat decizia de a efectua un studiu având ca produs o formaţiune politică aflând în acest sens ce doreşte românul de la un partid politic şi cum vrea să arate o formaţiune perfectă, studiind subconştientul acestuia. În cadrul unui test, respondentul este pus în faţa unui monitor, în care se derulează diverse semne şi imagini. Aparatura recepţionează semnalele transmise de creier, ca reacţie la stimulii vizuali şi auditivi“, a explicat Amariţei, sâmbătă seara, la Realitatea TV.

Candidatul, care este şi preşedintele  Institutului de Cercetare, Studii Comportamentale şi Biometrie a explicat că a stabilit, în acelaşi mod, şi elementele de identificare a formaţiunii.

„Tot prin testare socio-comportamentală s-a stabilit şi simbolul partidului, spirala dacică, încadrată de un pătrat de culoare roşie, chiar şi culorile însemnelor formaţiunii le-am stabilit în urma acestei cercetări“, a spus el.

Amariţei, lider al unui partid înfiinţat în 2012, nu s-a remarcat până acum pe scena politică, dar susţine că şi lipsa de mediatizare face parte din strategia sa politică.

„Am fost numit şi Misteriosul, ca şi partidul. Aşa este strategia de partid. Noi aşa am hotărât, când am creat acest partid. El a fost creat pe alte principii şi procedura de creare este atipică, faţă de cum se procedează de obicei“, a conchis Mirel Amariţei.

Citeşte şi:

Alegeri prezidenţiale 2014. Teodor Meleşcanu, de la studentul care îl idealiza pe Avram Iancu la cârma spionajului românesc

Candidat independent la alegerile prezidenţiale, Teodor Meleşcanu (73 de ani) şi-a depus, odată cu semnăturile necesare, demisia din funcţia de şef al Serviciului de Informaţii Externe. Fostul director al serviciilor secrete a pornit, astfel, în cursă cu un as în mânecă - titulatura de expert în domeniul afacerilor externe, dar şi cu slăbiciunea de a fi candidatul-surpriză.

Alegeri prezidenţiale 2014. Portret de preşedinte, în viziunea lui Andrei Pleşu: „Dacă se vede pe faţa ta orgasmul puterii, ceva nu e în regulă“

Scriitorul Andrei Pleşu a fost invitat, duminică, în emisiunea „După 20 de ani“, difuzată de Pro TV, în cadrul căreia a vorbit despre trăsăturile care, în opinia sa, ar trebui să alcătuiască portretul viitorului Preşedinte al României.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite