„Gangnam Style“ a ajuns la un miliard de vizualizări pe YouTube. Nici această „performanţă“ nu a adus sfârşitul lumii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sfârşitul lumii se reportează pentru altă dată.
Sfârşitul lumii se reportează pentru altă dată.

Pe Internet a devenit virală, de câteva zile, o imagine în care erau alăturaţi Nostradamus şi Psy, autorul melodiei „Gangnam Style“. Potrivit unei vechi profeţii de-a primului, sfârşitul lumii trebuia să vină când melodia ajungea la un miliard de vizualizări. Acest lucru s-a întâmplat, azi, dar lumea se pare că încă rezistă bine.

După ce a înregistrat un nou record mondial drept cel mai like-uit videoclip pe YouTube, peste 6 milioane de voturi în prezent, „Gangnam Style“ a devenit şi cel mai vizionat video cu peste un miliard de afişări. La aşa cifre nici nu se mai pun acele 400 de mii de dislike-uri primite. Şi, totuşi, apocalipsa nu a putut fi adusă nici de Psy, nici prevăzută de Nostradamus.

Din calmul dimineţii, apocalipsa se va săvârşi Când din dansul calului, numărul de cercuri de 9 va fi

Psy este sud-coreean, iar supranumele acestei ţări, în limba engleză, este: „Tărâmul calmului dimineţii“. Şi, desigur, în cifra de un miliard intră 9 zerouri (cercuri), astfel că sfârşitul lumii trebuia să vină azi. Numai că nu este prima profeţie a lui Nostradamus care se dovedeşte deloc precisă.

image
Știri Interne



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite