Un tânăr din Satu Mare a rămas fără permis după ce a fost prins conducând cu 206 km/h pe Autostrada Transilvania

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 765 de lei   FOTO: Adevărul
Tânărul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 765 de lei   FOTO: Adevărul

Un tânăr de 27 de ani din Satu Mare care conducea cu 206 km/h pe Autostrada Transilvania a fost depistat de poliţişti. Tânărul a rămas fără permis pentru trei luni şi a primit o amendă de 765 lei.

Sâmbătă, în jurul orei 17.00, poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada A3 Transilvania au depistat un bărbat, de 27 de ani, din Satu Mare, în timp ce conducea un autoturism cu o viteză peste limita maximă admisă, se arată într-un comunicat de presă la Poliţiei.

Acesta a fost înregistrat cu aparatul radar, la kilometrul 12, pe sensul de mers Gilău - Câmpia Turzii, conducând cu o viteză de 206 km/h.

Conform legislaţiei în vigoare, tânărul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 765 de lei. Totodată, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile.

Depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele dintre principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice, atrag atenţia poliţiştii.


Bilanţ rutier într-o zi de minivacanţă: 2 morţi, 16 răniţi grav şi un tânăr prins cu 214 de kilometri pe oră

Un vitezoman a fost prins cu 149km/oră pe DN 1. Ca să scape de poliţie şi-a abandonat maşina

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite