Turc rezident în România, prins când primea bani de la un bărbat pe care încercase să îl înşele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un cetăţean turc, rezident în România de mai mulţi ani, a fost prins în flagrant în timp ce primea bani de la un bărbat pe care încercase să îl înşele prin metoda ”Accidentul”, bărbatul având un complice, încarcerat în Penitenciarul Galaţi.

Poliţiştii Secţiei 1 Piteşti audiază, luni seară, un bărbat în vârstă de 41 de ani, cetăţean turc cu rezidenţă în România de mai mulţi ani, suspecat că, împreună cu un român aflat în pentienciar, a încercat să înşele un piteşean prin metoda ”Accidentul”.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, Mădălin Zanfir, turcul a fost prins în flagrant luni după-amiază, în timp ce primea o sumă de bani de la bărbatul pe care cei doi încercaseră să îl înşele.

În urma primelor verificări, poliţiştii au stabilit că bărbatul din Piteşti a fost contactat telefonic de un deţinut încarceat în Penitenciarul Galaţi,care i-a spus piteşteanului că fiul său a provcat un accident în judeţul Prahova şi a lovit o persoană pe trecerea de pietoni, iar acesta are nevoie de suma de 30.000 de euro pentru operaţia victimei.

Dându-şi seama că ar putea fi vorba despre o înşelăciune, piteşteanul a contactat Poliţia şi, sub îndrumarea poliţiştilor, s-a întâlnit cu turcul venit să primească banii, acesta fiind prins în flagrant.

La ora transmiterii acestei ştiri, cetăţeanul turc se află la Secţia 1 Piteşti, unde este audiat, iar înfuncţie de rezultatul cercetărilor poliţiştii vor dispune în privinţa sa măsurile legale, a precizat reprezentantul IPJ Argeş.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite