Trei persoane au fost arestate după ce i-au şantajat pe reprezentanţii unei firme de construcţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au arestat trei persoane, membrii unei familii, suspectaţi că i-ar fi şantajat pe reprezentanţii unei firme de construcţii, cerându-le sume de bani cuprinse între 60.000 şi 100.000 de euro.

Potrivit unui comunicat de presă, pe lângă bani, cei doi bărbaţi şi o femeie, cu vârste cuprinse între 37 şi 61 de ani, ar fi cerut şi un apartament cu două camere într-un imobil aflat în construcţie, dar şi autoturisme, informează Poliţia Română.

„Cei în cauză sunt bănuiţi că, începând cu luna august 2014, ar fi exercitat asupra reprezentanţilor unei societăţi comerciale de construcţii mai multe acte de constrângere, în scopul obţinerii în mod injust a diferite bunuri sau sume de bani”, se arată într-un comunicat de presă.

De asemenea, cele trei persoane ar fi formulat acţiuni la instanţele de contencios administrativ, cu intenţia de a bloca construcţia unei clădiri de locuinţe de către firma respectivă, deşi imobilul în construcţie a fost ridicat, în urma obţinerii tuturor autorizaţiilor şi avizelor de la instituţiile statului cu atribuţii în domeniu.

„Pe parcursul întâlnirilor cu reprezentanţii societăţii, persoanele bănuite ar fi solicitat sume de bani cuprinse între 60.000 şi 100.000 de euro, un apartament cu două camere în imobilul în construcţie sau diverse autoturisme”, au adăugat oamenii legii.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite