Traficul pe Podul Prieteniei Giurgiu-Ruse va fi oprit temporar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autovehiculele vor fi oprite în zonele adiacente Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu
Autovehiculele vor fi oprite în zonele adiacente Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu

Traficul pe Podul Prieteniei Giurgiu-Ruse, la frontiera cu Bulgaria, va fi oprit marţi, pe ambele sensuri, între orele 09,30 - 09,50 şi 11,00 - 11,20 ca urmare a efectuării unor măsurători geodezice de către specialişti bulgari.

Autorităţile de frontieră bulgare au informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, prin intermediul Centrului Comun de Contact româno-bulgar, cu privire la faptul că, marţi, angajaţi din cadrul unei firme specializate în topografie din Bulgaria vor efectua măsurători geodezice la podul Giurgiu-Ruse, arată Agerpres.

În acest interval de timp, autovehiculele vor fi oprite în zonele adiacente Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu, până la momentul reluării traficului, a anunţat IGPF.

Poliţia de Frontieră Română informează cu această ocazie cetăţenii că pe tot parcursul acestor măsurători va ţine permanent legătura cu autorităţile bulgare. Totodată, s-au dispus toate măsurile aflate în competenţă pentru fluidizarea traficului, fiind utilizate la maxim infrastructura punctului de frontieră şi arterele disponibile pentru efectuarea controlului la intrarea şi ieşirea din ţară.

Cetăţenii care călătoresc marţi prin PTF Giurgiu-Ruse pot consulta aplicaţia „Trafic Online” disponibilă pe site-ul www.politiadefrontiera.ro, care prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite